Våra tjänster

Våra tjänster

Hela paketet

Totalentreprenad innebär att ett enda företag tar på sig ansvaret för byggandet av ett helt koncept – vad det än må innefatta. ME Bygg är ett relativt litet byggbolag, men med stor kapacitet. Att vi kan erbjuda dig som vår kund totalentreprenad inom bygg och snickeri innebär att du sparar såväl tid som pengar – och en hel massa huvudbry.

Renovation

Vi svenskar renoverar mer än någonsin, intresset för inredning har vuxit sig stort och de flesta av oss har väldigt bestämda åsikter om vad om är snyggt och vad som känns «rätt i tiden». ME Bygg har väldigt stor erfarenhet av såväl bygg som snickeri och inredning, och hjälper gärna till med idéer och smarta lösningar baserade på din vision. Vi är ett flexibelt snickeri som förverkligar alla möjliga projekt – från altanbygge till tak, trappor och flotta salonger, m.m.

Nybygge

Att bygga något helt nytt kan vara något av det mest spännande man gör i sitt liv. Man skapar något från scratch, som världen inte sett tidigare – och man gör det i sitt eget namn. ME Bygg har varit delaktig i många husbyggen och tycker att det är lika stimulerande varje gång. Hör av dig till oss för en konsultation! Vi utför även Bygg i Falkenberg!

Våtrum

För att få bygga i våtutrymmen krävs särskilt behörighet – behörighet som vi på ME Bygg givetvis innehar. Vi hjälper dig att renovera toaletten, bygga en ny tvättstuga, eller anlägga din pool, och vi gör det gärna i samband med annat om våtutrymmet är en del av ett större projekt. Utöver allmän behörighet för byggnad av våtutrymmen erbjuder vi vår expertis inom kakelsättning. 

Varmt välkommen till ME Bygg!

Skicka e-post


(Lämna tom)