Om ME Bygg AB

Om oss

En fusion av modernt och traditionellt

ME Bygg startades år 1974 av byggexperten Mats Eliasson, min far. Jag som idag driver ME Bygg heter Mattias Eliasson och har såväl samma initialer som min far, som samma passion för byggnadssnickeri. Att driva ett familjeföretag har många fördelar – alla arbetar med samma motivation av att föra företaget mot framgång, och har lärt sig av historien vad som är gynnsamt. ME Bygg har alltid stått för kvalitet i första hand – det är en traditionell värdegrund som vi som byggbolag står på. Med åren har vi också effektiviserat vårt arbete med modern teknologi och nytänkande lösningar.

I allt vi tar oss för har vi en väl genomtänkt plan där målbilden är vår ledstjärna. Det är det slutliga arbetet som är allra viktigast, och att våra kunders förväntningar bekräftas – eller överträffas. Sedan ska våra byggen hålla i många år – kvalitet är a och o för ett seriöst byggnadssnickeri.

Vi är effektiva när vi arbetar och lägger alltid upp arbetsscheman där minimalt med tid går till spillo.

Miljö och arbetsmiljö

Som ett byggföretag med moderna värderingar tar vi förstås hänsyn till miljön i alla våra uppdrag. Vi använder miljövänliga material i den mån det går och ser till att återvinna allt återvinningsbart avfall. Det är viktigt att alla gör vad de kan för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer.

När det gäller arbetsmiljö så upplever vi, liksom många andra, vi att en stimulerande sådan bidrar till goda resultat. Mellan oss som arbetar på ME Bygg hålls god ton och en lättsam, uppsluppen stämning. Vi samarbetar väl och lägger upp vårt arbete så att var och en får ägna sig åt det den gör bäst. 

Skicka e-post


(Lämna tom)